Sponzorsk dar Dar na humanit rn pomoc

From: "Sponzorský dar"<226cia@reint.mg.gov.br>@webmail.reint.mg.gov.br
Reply: thwiatejoe3@gmail.com
Date: Sat, 29 Oct 2022 21:04:33 +0100
Subject: Dar na humanitární pomoc
Váený dobrodince;
Dobré ráno, jmenuji se Jess Thwaite. Jsem právník a zástupce páru jménem Joe a Jess Thwaiteovi. Tento pár nedávno vyhrál nejvetší britskou loterii Jackpot ve výši [184 262 899 GBP]. S ohledem na lásku k lidskosti a velké srdce péce, kterou chtejí projevovat, se oba páry rozhodly rozdat nabídku ve výši 2 100 000,00 EUR trem rodinám ve vaší zemi. Aby páry získaly cestné osoby a rodiny s dobrým srdcem, rozhodly se vybrat e-mail náhodne po celé Evrope. Váš e-mail byl náhodne vybrán spolecností Google. Být jedním z dobrodincu financního daru Joe a Jesse Thwaiteových; rodiny, které mají prospech, z nich jste jednou z nich, jsou povinny pouít tyto peníze na humanitární slubu. Prostrednictvím distribuce vecí do domovu lidí v uzamcení, nemocných a starých, bezdomovcu a duchodcu; pomoci jim dát príleitost znovu ochutnat dobrý ivot. Níe uvedený odkaz je ukázkou výherního príjmu od správce loterie.
 <Link to BBC news article> 
Kontaktujte nás prostrednictvím našeho soukromého e-mailu, abyste získali své výhody predloením svých údaju.
Vaše celé jméno:
Soucasná adresa bydlište:
Obcanský prukaz:
Vaše soukromé mobilní císlo:
S temito predloenými údaji bude váš soubor overen a uchováván naším úcetním pro další další následné výhody od nás. E-mailem:thwaitejoe@aol.com
Pro zpracování pred prevodem daru budeme potrebovat nekolik vašich osobních údaju, které budou pripsány na váš bankovní úcet do 24 hodin po zpracování. Jakmile budete mít tento dar, meli byste laskave prispet na péci o seniory a deti. Jen abyste také rozdali verejnosti, málo ze svého prospechu.
Gratulujeme.
Joe a Jess thwaiteovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version