WARNING: These are scams. They are Emails sent to a honeytrap address only ever used for this purpose. Do not reply to these people, they will try to con you into paying out money in return for nothing.

CAVEAT: Please note that some of these Emails may be impersonating a genuine company or person. We wish to make it clear that any such name mentioned within these Emails has no connection to the scam. For the sake of searching, we leave these messages untouched, but we will respond to any concerns left in our comments.

From: Prof Whitty Chris <[email protected]>
Reply: "[email protected]" <[email protected]>
Date: Tue, 16 Nov 2021 18:59:04 -0300 (BRT)
Subject: rád bych tuto částku investoval


Ahoj,Jsem profesor Chris Whitty, hlavní léka pro Anglii. Upímn touím po vaší shovívavosti, abyste mi dovolili rychle se pedstavit. Moná jsem vás kontaktoval neinformovaný, ale rád bych vám oznámil, e mám dobrý dvod, pro vás kontaktovat. prosím, peliv si prostudujte níe uvedený odkaz, kde je struný úvod k mému jmenování a pidleným povinnostem. <Suspicious hyperlink> po jmenování. Vláda Spojeného království vloila na mj úet ástku 34,9 milion liber jako formu financování projektu a údrby lékaského vybavení. jako hlavní léka ve Spojeném království mám na mj úet kadý msíc pipisovanou stejnou ástku. Tyto peníze nebudu moci vyerpat na projekt, který mi byl pidlen. ást tohoto fondu hodlám investovat do budování center pée a nemocnic ve 4 evropských zemích. Zajímalo by m, zda byste mi jako svenský agent mohl pomoci ídit financování tchto projekt. Jsem hlavní lékaský editel a mám málo asu nebo ádný as na všechny své oficiální projekty. Také to hodlám ponechat mezi námi obma, protoe to bude v budoucnu slouit jako mj dchod. pokud budete tak laskav a pomete mi se správou finanních prostedk v tomto projektu, budu rád, kdy se mi ozvete se svým jménem a svými osobními údaji. pomocí kterého mohu zpracovávat dokumenty ve své bance a provádt úsporný pevod ve výši &2 000 000,00 liber kadý msíc. Jakmile budete mít první transfer, zajistte si rychlý nákup prostoru pro budovu zdravotnického stediska ve vaší zemi a také kontaktujte velmi dobrou stavební inenýrskou firmu, která projekt zpracuje kadý krok projektu, vdy m informujte o úrovni vývoje a pokroku na kadém kroku. jakmile tento projekt úspšn dokoníte, budete projekt dále ešit pro 3 další zem. Byl bych rád, kdybyste se mnou spolupracovali se vší upímností, pokud budete tak laskav, abych byl upímný. kontaktujte m s vašimi údaji prostednictvím mého soukromého e-mailu: [email protected] pro více podrobností.s pozdravem,Profesor Chris WhittyWhatsApp: +44 7883 170490hlavní vdecký poradce (CSA), na britské ministerstvo zdravotnictví a sociální pée.