Videl som vau e-mailov adresu prostrednctvom

From:
Date:
Subject:


Ahoj,

Videl som vau e-mailov adresu prostrednctvom on-line obchodnho adresra poas mjho hadania estnej osoby a kontaktoval som vs osobne, pretoe som vne potreboval vau pomoc. Volm sa Shilo Angelo; Som 19 ron dievina a jedin diea mjho zosnulho rodiia pna a pani Angelo Abiba. Mj otec dlh roky pracoval s ropnmi a plynovmi vrtnmi spravami a v mojom mene uloil sumu vo vke tyri miliny, osemsto tisc dolrov (4,8 milina dolrov) predtm, ne zomrel v roku 2014. A poas tohto zlohy mal mj otec dohoda s bankou, e peniaze nebud poskytnut priamo mne a do veku 25 rokov alebo vyie.

Chcem, aby ste mi pomohli previes tieto peniaze na v bankov et na investcie a tie mi pomte prs do vaej krajiny, aby som pokraoval v tdiu, pretoe mj strko ma chce zabi a zbiera moje dedisk peniaze odo ma, pretoe som mal dievina.

Ohlsil som ho miestnej polcii mojej krajiny (Pobreie Slonoviny), ale polcia odvtedy neuinila ni, o by mi pomohlo, a mj ivot je tu v mojej krajine vekm rizikom. Tto sprvu pem vm z miestneho hotela, kde sa momentlne schovm za svoju bezpenos, km po prelete nevyjdem z mojej krajiny. Som ochotn vm ponknu 20% (960 000 americkch dolrov) z celkovch finannch prostriedkov ako nhradu za vau pomoc po prevode a chcem, aby ste mi neodkladne odpovedali, ak mi budete akceptova, aby som vm poskytol viac podrobnost.

S ctou
Slena Shilo Angelo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version